Így jártam anyátokkal jobbmintatv

<p>Eddig 53 alkalommal.</p>

How I Met Your Mother.

Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

Random IMDb. 22 Perc. 2005 - 2014. Vége. Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik. A féltékenység ördögi kört teremt a szexuális életben: a balhék miatt a szex elmaradozik, a féltékeny fél még jobban féltékenykedik.

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed. Jun 29, 2010. Sep 14, 201. Jul 28, 2014. Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik.

Robin Scherbatsky - Cobie Smulders - Németh Borbála.

Mar 21, 2013. Select options. Válogatott így jártam anyátokkal linkek, így jártam anyátokkal témában minden. Online sorozatok A mentalista. Odaát. Két pasi meg egy kicsi. House. Categories. CSI New York. Igaz, ami igaz, a végével nem voltunk kibékülve, de újra meg újra végignézzük, nevetünk és sírunk rajta. A kedvelt komédia ezzel várhatóan új irányt vesz, a jelzett cselekmény pedig hatással lesz Tedre.

Sorozatkvíz Személyiségteszt.

Hibás email cím vagy jelszó. Elfelejtettem a jelszavam. Maradjak belépve. Teszt indítása. Facebook belépés szükséges. Kövess minket Facebookon.

Napi Tesztek. 2020. Napitesztek.hu - Minden jog fenntartva. Az Így jártam anyátokkal epizódjainak listája Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez. Király (2 8) J. Az Így jártam anyátokkal megkerülhetetlen lett 2005-ös premierje óta. Mindenkinek csak ajánlani lehet, még akkor is, ha a végére belefáradt a stáb az egészbe. Teszt Melyik karakter lennél. Tovább a teszthez. Inni és élni hagyni (True Blood), Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother), Odaát (Supernatural) vagy Spanok (Skins) Mi történt az Így jártam anyátokkal c. sorozat 7.